Referenties

Funs Goessens

Geen steenkoude tenen meer en in voorbije winter kunnen doorfietsen.

De zool in wielrenschoenen is hard en daardoor wikkel je tijdens het fietsen je voet niet af. Hierdoor is de doorbloeding natuurlijk minder. In de zomer geen probleem maar in de winter is dat minder fijn. En ondanks winterschoenen en covers nog koude voeten. Maar dankzij de merinowollen inlegzooltjes en Reflexa sokken was het al minder erg maar de merino antidruk wol maakte het compleet. Nu geen ijskoude tenen meer en dus lekker kunnen doorfietsen in de winter. 

Fam. van de Wouwer

Sokken zitten heerlijk en zijn lekker warm, aanrader!!

Mevr. G. Dirx

G. Dirx

Ik kan de pantoffels van harte aanbevelen; zijn heerlijk warm en ook nog duurzaam. Heb deze als verschillende jaren en zijn nog steeds lekker warm. Dus echt een aanrader en natuurlijke materialen. De prijs dubbel en dwars waard.

review Kim

Kim de Serière

Inmiddels draag ik al 2 jaar merino wollen sloffen, zowel in de winter als in de zomer. Geen zweetvoeten in de zomer en lekker warm in de winter. Ook zijn ze na al die tijd nog steeds erg zacht van binnen. Helemaal tevreden!

Pantoffels aan de voeten van Jeanette en haar echtgenoot

Jeanette JodH.

Wool4feet heeft een geweldige productlijn, waar mijn man en ik zelf heel tevreden over zijn; slippers, sokken en pantoffels van zeer goede kwaliteit, veelal natuurlijk materiaal, en voor elke leeftijd. Ons hoor je zeker niet klagen, want het geeft ons en onze voeten een enorm gevoel van welbehagen!

'Trapper' wandelsokken aan de voeten van dhr. T. Meeuws

Theo Meeuws

Ik heb vanwege mijn leeftijd niet al te veel "vlees" meer onder mijn voeten. Op mijn gewone schoenen, met dunne sokken en sandalen, zonder sokken, wordt het lopen al gauw pijnlijk en ontstaan er gevoelige plekken. Mijn vrouw en ik wandelen graag en veel en ik heb gemerkt dat ik pijnloos loop met Cape Mohair wandelsokken in mijn wandelschoenen. De zachte, dikke wol om mijn voeten zorgt voor zodanige demping dat ik weer vele kilometers kan wandelen zonder enige pijn. Wat een ontdekking!

Petra T.

Petra T.

Altijd had ik ijskoude voeten, brr! Maar niet meer sinds ik de sokken van alpaca-wol draag.

Wat een weldaad voor mijn voeten, deze heerlijke sokken. Ze zijn lekker zacht, warm en van een uitstekende kwaliteit! Ik beveel ze van harte aan!