Reacties van klanten

De reacties van klanten op deze website kunnen uitsluitend door de eigenaar van Wool4Feet (Marjon Knooren) worden geplaatst.

De reviews komen tot stand n.a.v. een spontane reactie van de klant na aankoop van een product. Het plaatsen hiervan gebeurt ten alle tijden met volledige toestemming van de betreffende klant. Er is geen enkele sprake van sponsoring of enige betaling voor de reviews.

 

Bonte sokken van scheerwol

Marijke uit Leiden

Ik heb de sokken in goede orde ontvangen. De maat is perfect: hartelijk dank voor het goede advies!

Komfort huisschoenen van Fellhof, gemaakt van 100% lamsvacht.

Dhr. Kees L.

Wat een heerlijke warme huisschoenen! Mooi pasmodel en heerlijk warm.

Thxx voor de klasse service weer.

Pantoffels 'Rhino' en de bonte scheerwollen sokken van Fellhof

Ellen uit Gouda

Hoi Marjon, de pantoffels en de sokken zitten heerlijk. Eindelijk heerlijke warme voeten. En als mijn voeten warm zijn dan is de rest van mijn lijf ook warm. Eerst had ik van die goedkope nep sloffen dan kreeg ik altijd natte sokken en dus koude voeten.

Modena pantoffels in grijs

Marita uit Geleen, aug. 2022

Hallo Marjon, ik ben super tevreden met mijn pantoffels. Ze zitten goed; ze zijn al soepel geworden. Ze lopen fijn, ik ben er al helemaal verslaafd aan. Ik heb ze de hele dag in huis aan.

Alpaca-sokken van 40% alpacawol, 40% scheerwol

Th. B.

He Marjon. Ik wil u bedanken voor de geweldige service en het leuke maar wel nuttige schapenzeep cadeau. Dankjewel. De sokken zijn ook prima, boven verwachting, ook dank daarvoor Marjon. Ik ben over alles dik tevreden, zowel product als service en prijs. Nogmaals hartelijk dank en de volgende aankoop zal zeker bij u gebeuren

Warmwaterkruik met lamswollen hoes

Els Hillenaar, Breda

Dag Marjon,

Bedankt voor de kruik en het prachtige zeepje. Ik ben er erg blij mee. Ik ben blij met de kruik en de zak. Dat wordt genieten.

Komfort huisschoenen voor heren, voering van 100% lamsvel

H. van T.

Zojuist mijn Komfort Huisschoenen ontvangen. Helemaal geweldig/super. Kost mogelijk iets meer dan elders maar je krijgt er een hoop kwaliteit voor terug. De communicatie via de site ging perfect & de levering was supersnel. Aan te raden!!

'Rhino' huisschoenen van Fellhof

Nathalie uit Elsloo (L)

Nieuwe werkschoenen. Thuiswerken zonder koude voeten. Dankjewel voor het goede advies.

Tijd voor nieuwe  pantoffels van Fellhof

Karin Francot

Na 5 jaar gedragen te hebben, móet ik afscheid van ze nemen... Gelukkig zijn ze er weer :)  Heerlijke 'schlupkes'!

 

Alpaca (wandel)sokken met 42% zachte alpacawol

Kees Laureijsen, Tilburg

Deze nieuwe alpaca-sokken zijn heerlijk zacht!  Geweldig goed zittende sokken en heerlijk warm!

Zitkussen van merino lamswol

Marie-José

Het zitkussen heb ik voor mijn moeder gekocht, want speciaal voor ouderen (die en hele dunne huid hebben) is zo'n wollen zitkussen ideaal. Het bevalt haar uitstekend!  Wol is het mooiste, het meest warme en meest comfortabele materiaal , vind ik.

Warmwaterkruik met lamswollen hoes

Joëlle

Hartelijk dank voor het versturen van de lamswollen hoes met kruik die goed en snel is aangekomen. Het verpakkingszakje is heel handig voor het bewaren van de hoes zodat het niet vies wordt. Over de kruik ben ik ook heel tevreden, het is heerlijk om te voelen, en nog meer als het warm is, en de warmte die het afgeeft is precies goed. Ik was een beetje bezorgd of de opening groot genoeg zou zijn voor de kruik maar ook dat is prima!

Review Huntsman sokken

G. van den Boogaard

Ik heb Huntsman sokken gekocht bij verkooppunt Nelly Bijvelds en die zijn geweldig. Fijne wandelsokken en heerlijk warm bij een partij voetbal kijken met koud weer. Geen koude voeten meer.

Funs Goessens

Geen steenkoude tenen meer en in voorbije winter kunnen doorfietsen.

De zool in wielrenschoenen is hard en daardoor wikkel je tijdens het fietsen je voet niet af. Hierdoor is de doorbloeding natuurlijk minder. In de zomer geen probleem maar in de winter is dat minder fijn. En ondanks winterschoenen en covers nog koude voeten. Maar dankzij de merinowollen inlegzooltjes en Reflexa sokken was het al minder erg maar de merino antidruk wol maakte het compleet. Nu geen ijskoude tenen meer en dus lekker kunnen doorfietsen in de winter. 

Fam. van de Wouwer

Sokken zitten heerlijk en zijn lekker warm, aanrader!!

Mevr. G. Dirx

G. Dirx

Ik kan de pantoffels van harte aanbevelen; zijn heerlijk warm en ook nog duurzaam. Heb deze als verschillende jaren en zijn nog steeds lekker warm. Dus echt een aanrader en natuurlijke materialen. De prijs dubbel en dwars waard.

review Kim

Kim de Serière

Inmiddels draag ik al 2 jaar merino wollen sloffen, zowel in de winter als in de zomer. Geen zweetvoeten in de zomer en lekker warm in de winter. Ook zijn ze na al die tijd nog steeds erg zacht van binnen. Helemaal tevreden!

Pantoffels aan de voeten van Jeanette en haar echtgenoot

Jeanette JodH.

Wool4feet heeft een geweldige productlijn, waar mijn man en ik zelf heel tevreden over zijn; slippers, sokken en pantoffels van zeer goede kwaliteit, veelal natuurlijk materiaal, en voor elke leeftijd. Ons hoor je zeker niet klagen, want het geeft ons en onze voeten een enorm gevoel van welbehagen!

'Trapper' wandelsokken aan de voeten van dhr. T. Meeuws

Theo Meeuws

Ik heb vanwege mijn leeftijd niet al te veel "vlees" meer onder mijn voeten. Op mijn gewone schoenen, met dunne sokken en sandalen, zonder sokken, wordt het lopen al gauw pijnlijk en ontstaan er gevoelige plekken. Mijn vrouw en ik wandelen graag en veel en ik heb gemerkt dat ik pijnloos loop met Cape Mohair wandelsokken in mijn wandelschoenen. De zachte, dikke wol om mijn voeten zorgt voor zodanige demping dat ik weer vele kilometers kan wandelen zonder enige pijn. Wat een ontdekking!

Petra T.

Petra T.

Altijd had ik ijskoude voeten, brr! Maar niet meer sinds ik de sokken van alpaca-wol draag.

Wat een weldaad voor mijn voeten, deze heerlijke sokken. Ze zijn lekker zacht, warm en van een uitstekende kwaliteit! Ik beveel ze van harte aan!