Leveringsvoorwaarden

Prijzen:

Alle genoemde prijzen zijn onder voorbehoud en inclusief 21 % B.T.W.  In geval van aanbiedingen wordt dit duidelijk bij het betreffende product aangegeven.

Garantie:

Voor alle pantoffels, sokken en andere (merino)wollen artikelen geldt een fabrieksgarantie van 2 maanden. Heb je een klacht, meld dit dan zo snel mogelijk per mail (info@wool4feet.nl). Wij zullen je klacht zo snel mogelijk in behandeling nemen en contact met je opnemen.

Leveringsvoorwaarden:

Voor orders (pakketten) binnen Nederland zijn de leveringskosten voor een pakket van 0-10 kg  € 6,75.  Orders boven € 150,00 excl. 21 % B.T.W. levering franco aan huis.

Voor orders naar België: verzendbedrag wordt vooraf met koper afgesproken.

Wat zijn de levertijden?

Indien een product voorradig is, zal dit binnen twee werkdagen verstuurd worden. Mocht een product niet meer voorradig zijn, kan dat in de meeste gevallen na ongeveer 7-10 werkdagen alsnog geleverd worden (mits voorradig bij onze leveranciers). Dit gebeurt altijd in overleg met de koper.

Ruilen en retourneren:

Het retour zenden van een bestelling is mogelijk uiterlijk 14 dagen na ontvangst van het pakket. Gelieve in geval van ruiling/retourzending dit vooraf per mail (info@wool4feet.nl) of per telefoon (06 23527020) te melden. Ruiling is uitsluitend mogelijk mét aangehecht productkaartje en in de orginele verpakking. De kosten voor ruiling/retourzenden zijn voor rekening van de koper. Wij zijn niet verantwoordelijk voor producten die beschadigen of kwijtraken bij het retourneren.  

Bewaar de track & trace-code als verzendbewijs goed.

Heb je een klacht?

Ben je niet tevreden over een product? Neem dan gerust contact met ons op. Dit kan per mail of per telefoon. 

Service en garantie vinden wij erg belangrijk. Wij nemen graag de tijd voor een persoonlijk advies!