Leveringsvoorwaarden

Prijzen:

Alle genoemde prijzen zijn onder voorbehoud en inclusief 21 % B.T.W.  In geval van aanbiedingen wordt dit duidelijk bij de bestelling aangegeven op de nota. De artikelen blijven eigendom van Wool4Feet totdat de betaling heeft plaatsgevonden.

Voor alle pantoffels, sokken en andere (merino)wollen artikelen geldt een fabrieksgarantie van 2 maanden. Heb je een klacht, meld dit dan zo snel mogelijk per mail (info@wool4feet.nl). Ik zal je klacht zo snel mogelijk in behandeling nemen en contact met je opnemen.

Leveringsvoorwaarden:

Voor orders (pakketten) binnen Nederland zijn de leveringskosten voor een pakket van 0-10 kg  € 6,95.  Orders boven € 100,00 excl. 21 % B.T.W. levering franco aan huis.  De portokosten voor brievenbuspost bedragen € 3,95.

Voor orders naar België: verzendbedrag wordt vooraf met koper afgesproken.

Wat zijn de levertijden?

Indien een product voorradig is, zal dit in de meeste gevallen binnen twee werkdagen verstuurd worden. Mocht een product niet meer voorradig zijn, kan dat in de meeste gevallen na ongeveer 7-10 werkdagen alsnog geleverd worden (mits voorradig bij mijn leveranciers). Dit gebeurt altijd in overleg met de koper.

Ruilen en retourneren:

Het retour zenden van een bestelling is mogelijk uiterlijk 14 dagen na ontvangst van het pakket. Gelieve in geval van ruiling/retourzending dit vooraf per mail (info@wool4feet.nl) of per telefoon (06 23527020) te melden. Ruiling is uitsluitend mogelijk mét aangehecht productkaartje en in de orginele verpakking. De kosten voor ruiling/retourzenden zijn voor rekening van de koper. Ik ben niet verantwoordelijk voor producten die beschadigen of kwijtraken bij het retourneren.  

Bewaar de track & trace-code als verzendbewijs goed.

Heb je een klacht?

Ben je niet tevreden over een product? Neem dan gerust contact met mij op. Dit kan per mail of per telefoon. 

Service en garantie vind ik erg belangrijk. Ik neem graag de tijd voor een persoonlijk advies!