Winterwandeling met wollen sokken

En dan is het winter. Iedereen weet inmiddels wel hoé heerlijk een winterwandeling kan zijn. Of het nu een wandeling in de stad of in de natuur is, het positieve effect is altijd merkbaar. Heb je veel aan je hoofd? Is de stress af en toe te veel? Ga naar buiten. 

Adem de frisse lucht in en geniet. Loop en voel hoe je lijf ontspant.

Als je gaat wandelen is het wel raadzaam om goede (wandel)schoenen te dragen. Goede schoenen ondersteunen je voetgewrichten. Let er ook op waar je gaat wandelen. Voor een wandeling in de stad draag je doorgaans andere schoenen dan bij wandelingen in het natuur. Koop daarom goede, stevige schoenen. Laat je goed adviseren in een goede schoenen- of wandelsportzaak. Niemand wil op slippers in een bos wandelen, toch?  Voordat je in de schoenen stapt is overigens  eveneens een goede voetverzorging belangrijk. Met te lange nagels of een hinderlijke eeltplek loopt niemand ontspannen. Een regelmatig bezoek aan een professionele pedicure is dan ook geen overbodige luxe.

Bij dit alles zijn fijne wandel-sokken een zeer aangename aanvulling. Wool4Feet heeft hele comfortabele wandel-sokken. Onze sokken zijn gemaakt van duurzame materialen als bamboe, merino-wol en/of mohair. Ze hebben een fijne pasvorm. De bamboe verzekert je van een zacht en aangenaam gevoel aan je voeten. Het dikke voetbed van mohair beschermt je voetgewrichten. De combinatie van natuurlijke materialen laat je huid ademen. Goede sokken kunnen blaren voorkomen, net als goed passende schoenen.

Aanbevolen wandel-sokken zijn:

  •  Huntsman wandel-sokken (dikke en stevige sokken): bamboe, merino wol en mohair. 
  •  Xtréme wandel-sokken (dikke, zachte sokken); merino wol en mohair.
  •  Trapper wandel-sokken (dunnere wandel-sokken): bamboe, merino wol en mohair.

Deze sokken zijn van het merk Cape Mohair en worden gemaakt in Zuid-Afrika. Hierbij wordt o.a. de zachtste wol van mohair geiten gebruikt.

Geniet van je winterwandeling; met de wandel-sokken van Cape Mohair loop je graag een rondje extra.

 

https://www.wool4feet.nl/producten/wollen-sokken/huntsman-wandelsokken

 

 

 

 

 

 

 

Wandeling in de Alpen
Huntsman wandelsokken van Cape Mohair