Warmwater kruik van Fellhof

Warmwater kruik van Fellhof

Er zijn altijd altijd momenten dat een warme kruik van pas komt. Van oudsher is een kruik met warm water weldadig bij spierpijn, buikkrampen of koude voeten. Een warmwater kruik van Fellhof is extra fijn door de zachte hoes van 100% lamsvacht. 

Een warmwaterfles aan het voeteneinde in bed helpt je voeten 's nachts warm te houden.

De kruiken van Fellhof hebben een zachte overtrek van 100% lamsvel. De warmwaterfles is gemaakt van rubber en heeft een stevige schroefdop. Door middel van een ritssluiting aan de onderzijde van de hoes wordt de kruik ingepakt. Het grote voordeel van dit schapenvel is een veilige en gelijkmatige afgifte van de warmte. Daarbij blijft de kruik door de dikke laag wol langer warm. Vul de kruik met heet water, draai de schroefdop goed vast een stop hem in de dikke hoes van wol. Je huid komt niet in direct contact met de hete kruik maar met de knuffelzachte lamswol. 

Met warme voeten val je gemakkelijker in slaap.

De warmwaterflessen van Der Fellhof uit Oostenrijk hebben een hoes van ecologisch gelooid en verwerkt 100% lamsvel. Alle hoezen van de warmwaterzakken zijn voorzoen van een Öko-tex-100-logo. Dit keurmerk staat garant voor een goede kwaliteit. Het is een keurmerk dat garant staat dat er geen onnodige, schadelijke stoffen zijn gebruikt bij de verwerking van de vacht. De duurzame hoes is aaibaar zacht en verkrijgbaar in 2 maten. De warmwaterflessen zijn en met een inhoud van 0,7 liter en in 2,0 liter.

Voordelen van de warmwaterkruiken van Fellhof:

  • de dikke, zachte wol zorgt voor een gelijkmatige afgifte van de warmte,
  • de schapenvacht houdt de warmte langer vast; de kruik blijft langer warm,
  • verzachtend bij spier- en buikpijn,
  • een kruik in bed zorgt voor een behaaglijke warmte,
  • de overtrek van de warmwaterfles is gemaakt van ecologisch verwerkt 100% lamsvacht,
  • de hoes is duurzaam,
  • wasbaar op max. 30 gr. C (aan de lucht laten drogen!),
  • kwaliteitsproduct van Fellhof.

https://www.wool4feet.nl/producten/overige/warmwaterkruiken-met-een-hoe…

 

warmwater kruik met hoes van 100% lamsvel