Sneaker-sokken met merinowol

Nieuw bij Wool4Feet: sneaker-sokken met merinowol. Deze sokken worden geproduceerd in Denemarken van in Duitsland gesponnen en ecologisch verwerkte merinowol. De merinowol is van hoogwaardige kwaliteit. Bij de verwerking van de wol worden strenge en ecologische richtlijnen en verwerkingsprocessen in acht genomen.

Voordelen van sneaker-sokken met merinowol.

Aan de merinowol is polyamide toegevoegd zodat de sokken sterk en vormvast zijn. De sokken nemen transpiratievocht op en houden de voeten droog. Wol is bovendien geur-neutraal. Dat maakt deze sokken erg geschikt voor mensen met zweetvoeten. Doordat de wol je voeten droog houdt, vermindert dit de kans op blaren aan je voeten. Merinowol is van nature schimmelwerend waardoor het risico op een voetschimmel kleiner wordt. De anti-bacteriële werking van wol voorkomt een nare voetgeur.

Wist je dat wollen sokken ook je schoenen droog houden? Dit komt het behoud van je schoenen absoluut ten goede!

Ecologische verwerking.

De sneaker-sokken zijn bovendien voorzien van het 'Oeko-tex-100' logo. Dit is een gezondheidskeurmerk voor textiel. De toekenning van dit logo staat garant voor een milieu-vriendelijk verwerkt product. 

De licht verhoogde hielpartij zorgt er voor dat de sokken niet afglijden. Een verstevigde band om wreef voorkomt verschuiven in de schoenen. Deze dunne sokken zijn verkrijgbaar in de kleur ecru en grijs. 

Samenstelling: 64% merinowol, 36 % polyamide. Wasbaar op max. 30 gr. C., liefst wolwasprogramma. Niet drogen in de wasdroger!

https://www.wool4feet.nl/producten/wollen-sokken-en-inlegzolen/sneaker-…

Sneaker-sokken met merinowol