Sloffen van wol

Wollen sloffen zijn een weldaad voor je voeten. Wol kent immers vele mooie eigenschappen. Onze pantoffels zijn allemaal gemaakt van 100% lamsvacht. De vezels van lamswol zijn licht gekruld. Daardoor kriebelt de wol niet.

(Merino) wollen sloffen zijn zó aangenaam zacht dat je ze het liefst de hele dag wil dragen.

Waarom zou je kiezen voor onze sloffen van 100% lamswol?

  • Lamswol is een natuurproduct.
  • Het is een zeer zachte wol die niet kriebelt.
  • De wol past gelijk aan jouw voeten aan,
  • Wol is in staat transpiratievocht op te nemen en je huid droog te houden,
  • De wol regelt een aangename temperatuur,
  • Wol is van nature anti-bacterieel en schimmelwerend; daardoor wordt een nare voetgeur voorkomen,
  • Onze wollen sloffen zijn duurzaam.

Al eeuwenlang staat wol bekend om een aangenaam draagcomfort. Met name merino wol is door zijn hele zachte vezels aangenaam voor je huid. 

Wist je dat de zachte (merino) wol je huid laat ademen? Je voeten komen gelijk tot rust en vermoeidheid verdwijnt al snel.

Of je nu kiest voor een slof met een leren zool of een stevige anti-slip zool, het zachte lamswol is bij elk model gelijk. Alle modellen pantoffels zullen je voeten verwarmen tot een aangename temperatuur. Wol is een natuurproduct. Het houdt je voeten droog. 

Draag je 's avonds pantoffels, dan zullen je voeten aangenaam warm worden. Met warme voeten val je veel gemakkelijker in slaap.

Jong en oud kunnen last hebben van koude voeten. Daarom zijn wollen sloffen een weldaad voor je voeten. Als je kiest voor  wollen sloffen, kies je voor een duurzaam product. Bij normaal gebruik gaan de pantoffels lang mee. Je kiest dan niet alleen voor kwaliteit maar zeker ook voor duurzaamheid en dus ook voor ons milieu. Ook dat is een mooi voordeel van wollen sloffen van Wool4Feet. 

 

 

https://www.wool4feet.nl/producten/wollen-pantoffels/huttenpatschen

 

 

Sloffen van merinowol