Koude voeten worden warm door wol

Koude voeten en nu?

Vooral in de wintermaanden is het een veel gehoorde klacht. Dit kan verschillende oorzaken hebben. Misschien draag je te strakke schoenen, draag je sokken die je voeten niet droog kunnen houden of misschien is er een medische oorzaak. Als je koude voeten hebt, ben je extra vatbaar voor bijvoorbeeld verkoudheid of griep. Bovendien val je met koude voeten minder goed in slaap.

Een warm voetbad kan een uitkomst bieden. Maar niet iedereen heeft zin om met een teiltje warm water met wat voetenolie te slepen. In ieder geval is het  niet raadzaam om je voeten te warmen aan een hete verwarming. De kans op het ontwikkelen van wintertenen is daarbij groot. Heb je last van wintertenen, probeer dan grote temperatuurverschillen te vermijden. Koude voeten worden warm in wollen sokken en pantoffels van wol. Ook inlegzolen van merinowol in je schoenen kunnen je voeten aangenaam warm houden. 

Wist je dat wollen sokken zorgen voor een aangenaam warme voeten? Bovendien ventileert wol en houdt het voeten droog.

Thuiswerken

Werk je thuis, dan zijn wellicht onze huisschoenen, gevoerd met 100 % lamsvel een welkome oplossing. De zachte lamswol past zich gelijk aan je voeten aan, regelt een prettige temperatuur (in alle jaargetijden), ventileert en is zelfreinigend. Pure wellness voor je voeten! Vermoeide voeten ontspannen. De wol laat je huid ademen.

Wandelen

Wandel je graag? Let er dan op dat je sokken draagt van natuurlijke materialen. Alpaca-wol, mohair, merino-wol en/of bamboe zijn natuurlijke materialen die je voeten optimaal beschermen. Bovendien regelen ze een fijne temperatuur. Met warme voeten loop je graag een rondje extra. En wandelen is gezond, dat weten wij inmiddels allemaal. Voor nog meer comfort en warmte leg je een merinowollen inlegzool in je schoenen. Alsof je op wolken loopt! 

Wol staat al eeuwenlang bekend om zijn vele positieve eigenschappen. Doe er je voordeel mee.

https://www.wool4feet.nl/producten/pantoffels-en-schoenen/pantoffel-mod…

https://www.wool4feet.nl/producten/pantoffels-en-schoenen/pantoffel-mod…

https://www.wool4feet.nl/producten/pantoffels-en-schoenen/huttenpatsche…

 

 

Pantoffels van 100% lamsvacht
Fellhof pantoffels van wolvilt
Zachte alpaca-sokken