Damessloffen van merino wol

Ons uitgebreide assortiment bestaat o.a. uit pantoffels voor dames. Wij hebben heel bewust gekozen voor damessloffen van merino wol. Merino wol staat al tientallen jaren bekend om zijn vele positieve eigenschappen. De belangrijkste eigenschap van merino wol is het behaaglijk warm houden van ons lichaam. Wie eenmaal merino wollen damessloffen gedragen heeft, wil nooit meer anders.

Merino wol is heel zacht en kriebelt niet. De merino wol is een natuurlijk materiaal dat je huid laat ademen.

U vindt bij ons uitsluitend pantoffels van zachte merino wol.  Lamsvel is een echte 'alleskunner'. Het heeft een isolerende werking. Hierdoor zorgt wol voor een aangename temperatuur. De oorzaak ligt in de lange holle vezels. Deze werken als een natuurlijke air-conditioning. Daarbij is de wol in staat vocht op te nemen. Merino wol gaat transpiratie én een nare voetgeur tegen.

Op onze website vindt u vele modellen damessloffen. De ene draagt het liefst een instapper. De ander liever een dichte pantoffel. Wat u ook kiest, de kwaliteit is hetzelfde. De Hüttenpatschen zijn in Oostenrijk het best verkocht.  Deze favoriet is natuurlijk ook gevoerd met zacht lamsvel en misschien wel de warmte pantoffel. Dit door de hoge rand aan de enkel.  Het nieuwste model, de Biekamp, lijkt meer op een huisschoen. Het lamsvel is hierbij korter gesneden. De buitenkant van zacht en soepel schapenleer past zich gelijk aan uw voeten aan. Deze Biekamp zijn vanaf nu ook verkrijgbaar in donkerblauw en wijnrood. Voor andere modellen verwijzen wij  u graag naar de product-pagina. Kies het model dat bij u past. Mocht u vragen hebben, vul dan het contactformulier in. Wij zullen u vraag zo snel mogelijk beantwoorden.

https://www.wool4feet.nl/producten/wollen-pantoffels/pantoffel-biekamp-62-voor-dames

https://www.wool4feet.nl/producten/wollen-pantoffels/huttenpatschen

https://www.wool4feet.nl/producten/wollen-pantoffels/huisschoen-biekamp-62-damesmodel

Orginele Oostenrijks Hüttenpatschen
Biekamp instapper
Sloffen van merino wol