Blog

 

Afbeeldingen

Medi-socks van Cape Mohair: zacht en comfortabel

Medi-socks van Cape Mohair zijn hele bijzondere sokken. Deze sokken zijn zeer geschikt voor diabetici, reuma-patiënten, patiënten met chronisch vaatlijden en/of syndroom van Raynaud maar ook voor mensen met ernstig transpirerende voeten. 

Afbeeldingen

Biekamp pantoffels van Fellhof, zacht en comfortabel.

Biekamp pantoffels van Fellhof zijn gemaakt van de fijnste natuurlijke materialen. De binnenkant van de huisschoenen is van 100% merino-wol. De buitenkant is van zacht en soepel schapen-leer. Deze pantoffels worden sinds kort gemaakt door de Fa. Fellhof. Kennis en ervaring worden hierbij gecombineerd. Dit staat garant voor duurzame producten van natuurlijke materialen.

Afbeeldingen

Sloffen van pure merino wol

Wollen sloffen zijn een weldaad voor je voeten. Wol kent immers vele mooie eigenschappen. Onze pantoffels zijn allemaal gemaakt van 100% merino lamswol. De vezels van merino wol zijn licht gekruld. Daardoor kriebelt merino wol niet.

Merino wollen sloffen zijn zó aangenaam zacht dat je ze het liefst de hele dag wil dragen.

Waarom zou je kiezen voor onze sloffen?

Afbeeldingen

Winterwandeling met warme, wollen sokken

En dan is het winter. Iedereen weet inmiddels wel hoé heerlijk een winterwandeling kan zijn. Of het nu een wandeling in de stad of in de natuur is, het positieve effect is altijd merkbaar. Heb je veel aan je hoofd? Is de stress af en toe te veel? Ga naar buiten. 

Adem de frisse lucht in en geniet. Loop en voel hoe je lijf ontspant.

Afbeeldingen

Huisschoen van Fellhof

Bent u op zoek naar een elegante huisschoen? Het nieuwste model pantoffel van Fellhof is nu verkrijgbaar. Onze huisschoen Biekamp 62 is een echte aanrader. Zoekt u een pantoffel met een stevige zool? De stevige anti-slip zool voorkomt uitglijden.De lederen pantoffel is van binnen gevoerd met wollig, warm lamsvel. De Biekamp 62-huisschoen is een pantoffel voor alle dag. De zachte merino wol past zich gelijk aan aan uw voeten. Bovendien stapt u door elastische inzet gemakkelijk in deze huisschoen.

Afbeeldingen

Wol helpt wintertenen te voorkomen

Wintertenen is een zeer vervelende aandoening aan de voeten. Wintertenen kan verschillende oorzaken hebben. Het kan een medische oorzaak hebben. Overleg dit daarom met uw huisarts. Bij wintertenen kunnen één of meerdere tenen rood en erg pijnlijk worden. De naam zegt het al: wintertenen ontstaan vaak bij koude temperaturen. Zo komt de klacht vaker voor in de herfst en winter. Als de buitentemperatuur daalt, is de kans op koude voeten groter. 

Afbeeldingen

Pantoffels voor senioren

Bent u op zoek naar warme pantoffels voor senioren? Wij hebben een aantal pantoffels, speciaal voor senioren in ons assortiment. Ouderen hebben vaker last van koude voeten. Bij Wool4Feet hebben we behaaglijke pantoffels van 100% merino lamswol. Onze sloffen van het merk Fellhof staan garant voor optimaal comfort. 

Afbeeldingen

Warme voeten met Wool4Feet

Nu het herfst is, hebben velen wel eens koude voeten. Bij Wool4Feet hebben wij een aantal mooie oplossingen die zorgen voor warme voeten. Onze alpaca-sokken zijn zacht en aangenaam voor je voeten. De 100% lamswollen pantoffels warmen je voeten tot een aangename temperatuur. Te lang op blote voeten lopen vergroot in dit jaargetijde de kans op koude voeten. Wist je dat je met warme voeten veel gemakkelijker in slaap valt?

Afbeeldingen

Alpaca-sokken, zacht én warm

Onze alpaca-sokken zijn gemaakt van schapen- en alpacawol. De sokken zijn zeer zacht en houden uw voeten behaaglijk warm. De sokken zijn sterk en elastisch. Door de zachte vezel van de alpaca-wol zorgen de sokken voor een hoog draagcomfort. Dat maakt de alpaca-sokken zacht én warm. Verwen uw voeten met wollig zachte alpaca-sokken.

Deze sokken zijn onmisbaar op koele dagen. In de lente, winter en herfst zorgen zij voor een aangename temperatuur van uw voeten. De sokken kunnen tevens dienen als dunne wandel-sok.

Afbeeldingen

Koude voeten hoeven geen probleem meer te zijn.

Heeft u last van koude voeten? Bij Wool4Feet hebben wij diverse mooie producten die koude voeten helpen voorkomen.  Onze wollen producten zorgen voor aangenaam warme voeten. Het is niet voor niets dat wij hebben gekozen voor wollen sokken en pantoffels. Immers wol staat al eeuwenlang bekend om zijn vele positieve eigenschappen. Er is ook gekeken naar de herkomst en kwaliteit van de wol. Zo zijn al onze pantoffels gemaakt van 100% merino-wol en hebben we bijvoorbeeld sokken met alpaca-wol.